Fodbold nyheder

Fredagens internationale rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens internationale rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Monaco-midtbanespilleren Aurelien Tchouamenis forestående skifte til Real Madrid er blevet sat på pause af skatteproblemer. De spanske mestre er klar til at betale 595 millioner for den 22-årige franske landsholdsspiller. (ESPN)


AC Milan ønsker at binde den portugisiske angriber, Rafael Leao, til klubben for at afværge interesse fra Real Madrid. Den spanske klub leder efter en angriber efter, at det ikke lykkedes at hente franske Kylian Mbappe i Paris Saint-Germain. (La Gazzetta dello Sport)

Real Madrid vil hente en midtbanespiller og en angriber denne sommer, og vil diskutere potentielle nye signings på et møde, når de vender tilbage til Spanien fra lørdagens Champions League-finale mod Liverpool. (Marca)

Inter håber at hente Henrikh Mkhitaryan, når hans kontrakt med AS Roma udløber til sommer. Den armenske midtbanespiller overvejer dog også et tilbud fra Rom-klubben. (Fabrizio Romano)

Paris Saint-Germain henter ikke FC Barcelona-kantspiller Ousmane Dembele denne sommer, selvom den franske landsholdsspiller er blevet sat kraftigt i forbindelse med et skifte til sit hjemland. (Le Parisien)

Fiorentina kæmper med at nå til enighed med Arsenal om den uruguayanske midtbanespiller Lucas Torreira. Midtbanespilleren har imponeret på sit lejeophold i den italienske klub, som håber på, at Arsenal vil sænke deres pris, som lyder på 110 millioner kroner. (Evening Standard)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik