Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens engelske rygter.
Article image
Ritzau-Scanpix
Arsenal har budt 668 millioner kroner på Napolis nigerianske angriber, Victor Osimhen, men Napoli har afvist buddet. (Calciomercato)


Newcastle, West Ham og Southampton er interesseret i at hente Chelseas Armando Broja, mens den 20-årige albanske angriber også tiltrækker interesse fra AC Milan, Inter og Napoli. (Goal)

Everton planlægger et bud på Chelseas engelske U21-landsholdsspiller Levi Colwill, som har tilbragt sæsonen på lejeophold i Huddersfield. (Sun)

Tottenham havde scouts til at kigge nærmere på den serbiske kantspiller Filip Kostic, da han hjalp Eintracht Frankfurt med at vinde Europa League, og London-klubben er nu klar til at byde på den 29-årige serber. (Express)

Liverpool vil tilbyde Sadio Mane en ny kontrakt, men har ingen planer om at tilbyde en kæmpe lønstigning til den 30-årige senegalesiske angriber, som har et år tilbage af sin nuværende aftale. (Football Insider)

Chelsea-manager Thomas Tuchel vil overveje at løse holdets målscoringsproblemer ved at hente nye angribere. (Guardian)


Manchester United sigter efter at fjerne 700 millioner kroner fra deres årlige lønseddel denne sommer. (Star)

Nyligt oprykkede Fulham ønsker at forhandle med den tidligere serbiske landsholdsspiller Nemanja Matic, om at blive i Premier League efter hans afsked med Manchester United til sommer. (Sun)

Fulham nærmer sig også at kunne tilknytte Lazios albanske målmand, Thomas Strakosha. (Gianluca de Marzio)

West Ham intensivere jagten på den 24-årige nigerianske angriber, Emmanuel Dennis, som netop er rykket ned med Watford. (Football Insider)

West Ham undersøger muligheden for at hente den engelske angriber Keane Lewis-Potter fra Championship-klubben, Hull City. (Star)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik