Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Anders Mathiasen

Pogba trækker skifte i land, United er tæt på hollænder, Arsenal vil sælge dyrt indkøb og så kan tidligere City-stjerne blive manager i Burnley.
Article image
Paul Pogba var blevet enig med Manchester City om en kontrakt, men han afviste et skifte, da han frygtede reaktionen fra Manchester United-fansene. (Times)


Manchester United er tæt på at hente Ajax´ hollandske forsvarsspiller Jurrien Timber. (Sun)

Newcastle arbejder på at lave en aftale med Manchester Uniteds engelske målmand Dean Henderson på en lejeaftale - et permanent skifte er ikke udelukket. (Manchester Evening News)

Arsenal er klar til at sælge kantspilleren Nicolas Pepe, som de hentede i 2019 i en rekordhandel til 632 millioner kroner. (Football Insider)

West Brom har udset sig den 31-årige midtbanespiller Conor Hourihane fra Irland, som har været udlånt til Sheffield United i den nuværende sæson fra Aston Villa. (Football Insider)

Den tidligere Manchester City-forsvarsspiller Vincent Kompany bliver nævnt som en mulig kandidat til jobbet som manager i Burney, dog afhænger hans tiltrædelse af, hvorvidt Burnley undgår nedrykning til Championship. (Manchester Evening News)


Southamptons 33-årige kantspiller Theo Walcott overvejer et skifte til amerikansk fodbold - New York Red Bulls, New York City FC, LA Galaxy og Los Angeles FC nævnes som potentielle klubber for den tidligere engelske landsholdsspiller. (Sun)

Manchester United har droppet deres uddeling af prisen som ”Årets Spiller”, da spillerne ikke synes, at det vil være passende med en sådan pris efter den sæson, de har haft. (Mirror)

Newcastle United vil påbegynde samtaler med Eddie Howe over en ny kontrakt som en belønning for det arbejde manageren har gjort med klubben efter han tog over som manager. (Mail)

Brentford, Bournemouth, Southampton og West Ham er interessrede i at hente den engelske kantspiller Keane Lewis-Potter fra Championship-klubben Hull City. (Telegraph)

Mere om Paul Pogba

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik