Fodbold nyheder

Fredagens internationale rygter

Af Anders Mathiasen

Pogba kan ende hos tidligere arbejdsgiver, Mbappé annoncerer beslutning om fremtiden, Juventus-angriber vil ikke til Tottenham og så vil Barcelona forstærke defensiven.

Article image

Paul Pogba er stadig en prioritet hos den italienske storklub Juventus, som håber på at bringe deres tidligere midtbanespiller tilbage til Torino sammen med Chelseas Jorginho. (Gazetta dello Sport)


Paris Saint Germains franske stjerneangriber Kylian Mbappé vil annoncere sin beslutning vedrørende sin fremtid på søndag, efter den franske angriber igennem længere tid er blevet rygtet til Real Madrid. (L´Equipe)

Juventus´ argentinske angriber Paulo Dybala har afvist et skifte til Tottenham. Argentineren leder efter en ny klub efter det blev offentliggjort, at han ikke er Juventus-spiller efter sommerpausen. (AS)

Manchester United er blevet tilbudt at købe FC Barcelonas højre-back Sergino Dest som erstatning for Aaron Wan-Bissake, som har fået grønt lys til at forlade klubben til sommer. (Sky Sports)

Tottenham er interesseret i at hente Barcelonas forsvarsspiller Clement Lenglet på en lejeaftale. (Sport)

Robert Lewandowski prioriterer et skifte til FC Barcelona, da spilleren ikke viser interesse for at skifte til en anden klub - en kontrakt til 2025 diskuteres. (Fabrizio Romano)


FC Barcelona er interesseret i at hente Napolis forsvarsspiller Kalidou Koulibaly, og de vil forsøge at bringe prisen på spilleren ned ved at tilbyde den bosniske midtbanespiller Miralem Pjanic i en byttehandel. (Fichajes)

Leicester City vil hente Lyons 23-årige midtbanespiller Houssem Aouar, hvis Youri Tielemans forlader klubben. (Ekrem Konur)

Juventus vil ikke underskrive en permanent aftale med den 29-årige spanske angriber Alvaro Morata, som har tilbragt de seneste to sæsoner på lån fra Atletico Madrid. (Marca)

Arsenal, Newcastle United og Everton er interesserede i at hente Barcelonas hollandske angriber Memphis Depay. (Sport)

Divock Origi forventes at skifte til AC Milan, da hans kontrakt med Liverpool slutter efter sæsonen. (The Guardian)

Mere om Kylian Mbappé

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik