Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Anders Mathiasen

Newcastle vil have ny manager, United-manager afslører andre tilbud, City-stjerne kan forlade klubben og så vil engelske klubber handle hos konkurrent.
Article image
Ritzau-Scanpix
Newcastle vil forsøge at hente Roma-træner Jose Mourinho som ny manager, på trods af den store succes holdet har haft under Eddie Howe. (Marca)


Den kommende Manchester United-manager Erik ten Haag har i et interview afsløret, at han havde bedre tilbud fra mere lukrative klubber, men han valgte alligevel jobbet på Old Trafford. (De Telegraf)

Manchester Citys tyske midtbanespiller Ilkay Gündogan kan forlade Manchester City til sommer. (Mail)

Lyon er ikke interesserede i at hente Tottenhams franske midtbanespiller Tanguy Ndombele på en permanent aftale - franskmanden ser ud til at vende tilbage til Tottenham efter sæsonen. (Football Insider)

Newcastle og Aston Villa fører i kampen om Leeds´ engelske midtbanespiller Kalvin Phillips. (Football Insider)

Manchester Citys engelske midtbanespiller Georgia Stanway er blevet enig med Bayern München om en 2,5 års aftale. (Sky Sports)


Arsenal er blevet enige med Sao Paulos brasilianske kantspiller Marquinhos om en aftale, der binder brasilianeren til Arsenal frem til 2027. (Fabrizio Romano)

Den tidligere engelske forsvarsspiller Sol Campbell er en af bejlerne til at overtage jobbet som manager i Queens Park Rangers. (Talksport)

Mere om İlkay Gündoğan

Mere om Manchester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik