Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Niklas Gerster

Her følger fredagens engelske rygter.
Article image
Ritzau-Scanpix
Den spanske Manchester City-manager Pep Guardiola vil underskrive en ny kontrakt, der løber til 2025. Han fortæller, at han er mere fast besluttet end nogensinde på at bringe Champions League-trofæet til Etihad. (Star)


Manchester City overvejer også at tilknytte FC Barcelona’s 25-årige hollandske midtbanegeneral Frenkie de Jong som en af brikkerne til deres trupsammensætning næste sæson. (Mail)

Everton forbereder sig på at skulle sælge den 28-årige engelske landsholdsmålmand Jordan Pickford, for at kunne finansiere en genopbygning til sommer. Tottenham og Newcastle holder vågent øje med situationen. (Talksport)

Tottenham havde mandskab tilstede under Villareals semifinale nederlag i tirsdags. Blikket var rettet imod to af holdets 25-årige profiler. Det drejede sig om den spanske midterforsvar Pau Torres og den hollandske kantspiller Arnaut Danjuma. (90 min)

Både Spurs og Leeds er interesserede i den stærke spanske Wolves-angriber Adama Traore. Den 26-årige er i øjeblikket på lejeophold hos FC Barcelona, men den catalanske storklub forventes ikke at hente ham permanent. (Team Talk)

Manchester United kan blive to midtstoppere fattigere. Den 28-årige ivorianer Eric Bailly samt den 30-årige englænder Phil Jones har meddelt holdkammeraterne, at de ønsker at forlade klubben til sommer. (Manchester Evening News)


Marcus Alonso ender formentlig sit 6-årige ophold hos Chelsea denne sommer. Den 31-årige spanske venstreback vil tilbage til sit hjemland, og FC Barcelona har meldt deres interesse. (Fabrizio Romano)

RedBird Capital Partners, som ejer en minoritetsandel hos Liverpool-ejerne Fenway Group, overvejer at købe AC Milan. (Sky News)

Leeds er ude efter Eintracht Frankfurts japanske midtbanespiller Daichi Kamada. (Football Insider)

Arsenals højre back Hector Bellerin skifter permanent til Real Betis på et beløb imellem 43 og 87 millioner kroner. Dette sker i lyset af et succesfuldt ophold, hvor den 27-årige var med til at vinde en Copa del Rey titel med mandskabet fra Sevilla. (Charles Watts)

West Ham har endnu engang forsøgt at tilknytte Leeds’ brasilianske kantprofil. Dette er på trods af, at FC Barcelona er favoritter til at skrive under med den ham. (Sport)

Kontraktforhandlingerne imellem Leeds og deres to mest eftertragtede profiler Raphinha og Kalvin Phillips står indtil videre stille, da Yorkshire-mandskabet først vil kende deres skæbne i Premier Leagues nedrykningsgys. (90 min)
Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik