Philip Dar

Onsdagens engelske rygter

Her følger dagens engelske rygter.
Erik Ten Hag har identificeret otte spillere, som han kan stole på. Hollænderen håber på at hente en midtstopper, som skal hjælpe engelske Harry Maguire med at genfinde storformen. Ten Hag overvejer desuden, om den engelske angriber Marcus Rashford har en fremtid i klubben. (Telegraph)

Newcastle har spejdet Benficas angriber Darwin Nunez, som også har været rygtet til Manchester United og Liverpool. Evertons Dominic Calvert-Lewin og Bayer Leverkusens Patrik Schick er andre muligheder. (Mirror)

Tottenham-manager Antonio Conte er opsat på at styrke sin trup til sommer med Southamptons engelske midtbanespiller James Ward-Prowse og Brightons spanske venstreback Marc Cucurella. (Fichajes)

Aston Villa er blevet fortalt af FC Barcelona, at de har indtil slutningen af maj måned til at beslutte, om klubben ønsker at hente brasilianske Philippe Coutinho på en permanent aftale til sommer. (Sport)

Manchester United har forsøgt at snyde Dortmund for RB Salzburgs tyske angriber Karim Adeyemi, men er dog mislykkes, så den 20-årige tysker ser nu ud til at skifte til Bundesliga-klubben. (Patrick Berger)

Chelsea ønsker at hente den kroatiske forsvarsspiller Josko Gvardiol fra RB Leipzig, da Antonio Rudiger og Andreas Christensen forventes at skifte til henholdsvis Real Madrid og FC Barcelona. (Goal)

Arsenal forbereder et bud på Bolognas venstreback Aaron Hickey. Arsenal-manager Mikel Arteta er opsat på at forbedre sine defensive muligheder og den skotske landsholdsspiller har imponeret siden sit skifte fra Hearts i 2020. (football.london)

Nyligt oprykkede Fulham vil forsøge at hente Liverpools 24-årige engelske forsvarsspiller Joe Gomez. (Football League World)

Fulhams 19-årige portugisiske angriber Fabio Carvalho har indgået en aftale med Liverpool til sommer, siger Fulhams sportsdirektør Tony Khan. (Mirror)

Arsenal vil forsøge en sidste gang at binde den engelske angriber Eddie Nketiah til klubben på en ny kontrakt. Den 22-årige angribers kontrakt udløber i slutningen af juni, og han tiltrækker sig interesse fra klubber i England, Frankrig og Tyskland. (Mail)