Daniel Fisker

Lørdagens engelske rygter

Romelu Lukaku kan være på vej til Barcelona – som "plan c" – mens Liverpool er på talentjagt i Dortmund.
I FC Barcelona vil man rette opmærksomheden mod Romelu Lukaku, som dermed er den catalanske storklubs ”plan c”, efter Barcas jagt på Erling Haaland og Robert Lewandowski er blevet forpurret. (Marca)

Manchester City vil måske overveje at sælge den 31-årige kantspiller Riyad Mahrez, når sommerens transfervindue åbner. (Give Me Sport)

Arsenal og Newcastle har sluttet sig til kapløbet om Juventus-angriberen Paulo Dybala. Den 28-årige argentiner forlader Juventus til denne sommer – Manchester United og Tottenham har efter sigende allerede forhørt sig. (ESPN)

Arsenal har tilbudt kantspilleren Nicolas Pepe til en anden Premier League-klub. (Express)

Pep Guardiola har ikke travlt med at forlænge sin kontrakt med Manchester City, selvom Jürgen Klopp netop har forlænget sin kontrakt med titelrivalerne fra Liverpool. Den 51-årige managers kontrakt med Manchester City strækker sig til 2023. (Manchester Evening News)

Manchester City er 100% fokuserede på at forlænge Phil Fodens kontrakt, så ”The Citizens” får papirer på det 21-årige midtbanetalent til 2027. (Fabrizio Romano)

Den tidligere Manchester United-forsvarer Gary Neville mener ikke, at Ralf Rangnick bør påtage sig en konsulentrolle hos ”The Red Devils”, når han har accepteret tilbuddet om at blive østrigsk landstræner. (Sky Sports)

Leeds Uniteds midtbaneprofil Kalvin Phillips har tænkt sig at skifte agent i forsøget på at komme væk fra Leeds United. Manchester United arbejder efter sigende på en aftale til den 26-årige midtbanespiller. (Manchester Evening News)

Kalvin Phillips vil afvise at skifte til Manchester United, fordi han vil være loyal over for sin barndomsklub. (Mail)

Liverpool kan tænkes at byde på Borussia Dortmunds 19-årige midtbanetalent Jude Bellingham, fordi flere af klubbens spillere stor foran et kontraktudløb. (Goal)

Lazio overvejer at byde på Chelsea-midtbanespilleren Ruben Loftus-Cheek. (Corriere dello Sport)

Brighton & Hove-manageren Graham Potter har tænkt sig at snakke med den 30-årige forsvarer Shane Duffy om hans fremtid, når sæsonen er slut. Den 30-årige forsvarsspiller har kontraktudløb i 2023. (Sussex Express)

Graham Potter og den tidligere Manchester City-manager Roberto Mancini er begge kandidater til at overtage managerposten i Tottenham, hvis Antonio Conte skulle forlade klubben. (Telegraph)

Arsenal-højrebacken Cedric Soares har ingen intentioner om at forlade Arsenal, selvom Newcastle er interesserede, og Porto har budt 37 millioner kroner for den 30-årige portugiser. (Sport Witness)

Newcastle United håber på at kunne gøre lejeaftalen med den engelske forsvarsspiller Matt Targett – fra Aston Villa – permanent. (Caught Offside)

Southampton og Fulham er blandt de klubber, som er interesserede i den 24-årige, amerikanske forsvarsspiller Cameron Cater-Vickers, som slår sine folder i Tottenham. (90 Min)