Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens engelske rygter.
Article image
Ritzau-Scanpix
Manchester City overvejer at hente West Hams engelske midtbanespiller Declan Rice, som har været et transfermål over en længere periode hos Manchester United og Chelsea. (Telegraph)


Norwich vil hente Bristol Citys 18-årige engelske midtbanespiller Alex Scott, som også Tottenham og Leeds har i kikkerten. (Football League World)

Manchester United kan tilbyde FC Barcelona en lejeaftale, hvor engelske Marcus Rashford og brasilianske Alex Telles skifter til den catalanske storklub, mens Frenkie de Jong tager til Manchester. (Fichajes)

Den nye Manchester United-manager Erik ten Hag vil afholde individuelle Zoom-møder med hvert medlem af Manchester United-truppen for at vurdere hvem han vil beholde før han overtager klubben til juni. (Mirror)

Ten Hag vil få ”betydelige midler” til at forme sin Manchester United-trup. En angriber og en midtbanespiller er topprioriteter. (ESPN)

En spiller som forventes at forlade Manchester United, er den 29-årige franske midtbanespiller Paul Pogba, som har forladt holdets WhatsApp-gruppe efter at have modtaget tilbud fra Real Madrid og Paris Saint-Germain. (Mirror)


West Ham vil påbegynde forhandlinger med Hull City om at hente Keane Lewis-Potter. Hull City, som kræver 159 millioner kroner for den 21-årige angriber, har afvist et bud på 106 millioner kroner fra Brentford. (Athletic)

Arsenal er klar til at lytte til bud på den 26-årige ivorianer Nicolas Pepe. (Sun)

Den tyske midtbanespiller Ilkay Gündogan udtaler, at han ville være glad for at slutte karrieren i Manchester City, men vil også være interesseret i et skifte til den tyrkiske liga eller MLS, når hans kontrakt udløber til sommer. (Sport 1)

Liverpools 21-årige forsvarsspiller Neco Williams, som i øjeblikkeligt er på udlån hos Fulham, udtaler, at han ikke ved hvor han spiller næste sæson. (Wales Online)

Newcastle har Frankfurts 22-årige franske forsvarsspiller Evan Ndicka på deres radar. (Bild)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik