Fodbold nyheder

Franskmand fortid i Juve til sommer

Af Stefan Lindahl

Adrien Rabiot vil til sommer være på transferlisten hos Serie A-klubben Juventus, der kigger på to profiler som afløsere for franskmanden.
Article image
I 2019 skiftede Adrien Rabiot på en fri transfer fra Paris Saint-Germain til Juventus. Juventus-eventyret lakker nu mod enden ifølge det italienske medie Calciomercato. Serie A-klubben har nemlig et ønske om at udskifte Rabiot.


Angiveligt er det enten Paul Pogba eller Sergej Milinkovic-Savic, der er udset til at afløse Rabiot i Torino-klubben. Derfor kan et salg af Rabiot frigøre både lønkroner og give den ekstra midtbane-plads i truppen, som kan være afgørende for, at en af de to spillere, kan lande i Juventus til sommer.

Juventus har efter sigende af flere omgange forsøgt at komme af med Rabiot, men den meget attraktive løn, som franskmanden får i Juve, har været svær for andre klubber at matche. Det samme var tilfældet med Aaron Ramsey, der kom gratis til Juve i samme transfervindue som Rabiot. Ramsey er i øjeblikket udlånt til skotske Glasgow Rangers.

27-årige Rabiot har for Juventus spillet 121 kampe og bidraget med seks scoringer og seks oplæg. Franskmandens kontrakt med Serie A-klubben udløber i sommeren 2023, hvorfor det til sommer kan være Juves sidste mulighed, hvis de vil have penge for Rabiot, som næste vinter kan skrive under på en aftale med en ny arbejdsgiver ganske gratis.

Mere om Adrien Rabiot

Mere om Juventus

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik