Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Emre Arslan

Herunder følger dagens engelske rygter.
Article image
Christian Eriksens tidligere klub Tottenham og Manchester United overvejer at hente den danske midtbanespiller på en fri transfer denne sommer efter at have set hans tilbagevenden til topformen i Brentford. (Mail)


Newcastle er interesseret i at hente Chelseas Kepa Arrizabalaga eller den spanske landsmand Robert Sanchez, som er i Brighton, for at styrke deres målmandsmuligheder denne sommer. (Fichajes)

Liverpool-manager Jurgen Klopp siger, at han er "tilfreds" med, hvordan kontraktforhandlingerne udvikler sig med den egyptiske angriber Mohamed Salah. (Liverpool Echo)

Der er fortsat optimisme om, at Liverpool kunne hente den franske angriber Kylian Mbappe fra Paris St-Germain til sommer - hvis Mohamed Salah beslutter sig for at forlade. (FourFourTwo)

Arsenals håb om at hente den svenske angriber Alexander Isak vil få et kæmpe løft, hvis Real Sociedad ikke formår at sikre europæisk fodbold. (Football.London)

FC Kölns Timo Hubers er et mål på 50 millioner kroner for Newcastle, Leeds og Crystal Palace denne sommer, mens West Ham, Southampton og Fulham også overvåger den tyske midterforsvarer. (Mail)


Newcastle har fået at vide, at 225 millioner kroner vil være nok til at friste Union Berlin til at sælge Nigeria-angriberen Taiwo Awoniyi denne sommer, selvom West Ham og Southampton også er interesserede i den 24-årige. (Bild)

Newcastle kan tilbyde den engelske midtbanespiller Kalvin Phillips en aftale på 1.050.000 kroner om ugen, som han skal skrive under på fra rivalerne Leeds. (Mail)

Wolves har ikke opgivet håbet om, at Ruben Neves underskriver en kontraktforlængelse, og hans nuværende aftale udløber i 2024. (Express and Star)

Manchester Uniteds omklædningsrum er splittet over den mulige udnævnelse af Ajax' Erik ten Hag som manager. (MEN)

Da Juan Matas Manchester United-aftale løber ud i juni, har den tidligere spanske midtbanespiller ingen planer om at trække sig eller slutte sig til Uniteds trænerteam. (Fabrizio Romano)








Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik