Asbjørn Steffensen

Engelsk avis: Juventus forbereder bud på Manchester City-profil

Den italienske storklub er interesserede i Manchester Citys brasilianske angriber, Gabriel Jesus, der har langt til en startplads i den engelske klub.
Dortmunds norske målmaskine, Erling Håland, bliver i disse dage heftigt rygtet til de engelske mestre, Manchester City. Nordmanden har før talt god tom klubben, hvor hans far også nåede at spille i sin karriere.

Skulle Manchester City formå at hente Håland til sommer, vil det gøre tilværelsen svært for én bestemt spiller i truppen, som i forvejen kæmper med spilletid.

Gabriel Jesus er bestemt ikke første mand på manager Pep Guardiolas holdkort og er blevet indhentet af spillere som Jack Grealish og Phil Foden.

Udsigten til at skulle komme endnu længere bagud i køen virker ikke optimalt for den 24-årige brasilianer, som muligvis skal finde ny adresse til sommer.

Juventus har ifølge den engelske avis Daily Star et godt øje til Jesus, og forbereder et bud på profilen på cirka 577 millioner kroner.

Den italienske storklub hentede i vinterens transfervindue Dusan Vlahovic fra liga-rivalerne, Fiorentina, men kan åbenbart stadig bruge nye kræfter til offensiven.

Jesus har ikke scoret i Premier League siden september og er mere på bænken end på banen for tiden.

Manchester City hentede angriberen i brasilianske Palmeiras tilbage i 2017 for i omegnen 240 millioner kroner, og siden da er det blevet til 224 kampe og 88 mål.