Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Carl-Emil Bromose

Azpilicueta til Barcelona er gået i vasken, Haaland prioriterer de spanske himmelstrøg over Manchester, og vi kan forvente flere indskiftninger i næste Premier League-sæson. Her er mandagens engelske rygter:
Article image
Aston Villa har muligheden for at købe Philippe Coutinho, men Arsenal er også interesserede i at hente ham til sommer. (Sport)


Talentspejdere fra Manchester United, Liverpool og Newcastle har kigget på Bayer Leverkusens tyske midtbanejuvel Florian Wirtz, men han har lidt en alvorlig knæskade, der vil holde ham ude resten af sæsonen. (Express)

Chelseas Cesar Azpilicueta, som er blevet sat i forbindelse med Barcelona, kan ikke frit forlade London til sommer på en fri transfer, da en fornyelsesklausul i den 32-åriges kontrakt er blevet udløst af Chelsea. (Marca)

Brugen af fem udskiftninger i Premier League kan blive genindført fra starten af næste sæson, efter at klubberne forventeligt skal stemme om det i juni. (Mail)

Erling Haalands prioritet denne sommer er et skifte til Spanien med Real Madrid eller Barcelona, som destinationer, selvom at flere medier hævder, at den 21-årige angriber har en aftale på plads om at slutte sig til Manchester City. (Sport)

Barcelona er ivrige efter at hente Adama Traore på en permanent aftale fra Wolves til sommer og kunne tilbyde Riqui Puig som en del af aftalen. (90 min)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik