Europa: Champions League
FT
3 - 1
(0 - 1)
Real Madrid
Paris SG
K. Benzema (61), K. Benzema (76), K. Benzema (78)
K. Mbappé (39)
Simon Friis Christensen

PSG-præsident truer Real Madrid-medarbejder: Jeg slår dig ihjel!

Efter opgøret mellem PSG og Real Madrid var der uenigheder mellem PSGs chefer og dommerne.
Da Karim Benzema formåede at score et hattrick i kampen mod PSG var det nok til at smide de franske mestre ud af dette års Champions League, hvilket skabte utilfredshed hos PSG-cheferne. Det udgjorde, at PSG-præsident Nasser Al-Khelaifi og PSG-sportsdirektør Leonardo var meget oprørte over dommerens præsentation i opgøret.

Derfor forsøgte de sig ind i dommeromklædning for at udvise deres utilfredshed og havde en meget agressiv adfærd. TV2sport skriver, at utilfredsheden især var rettet mod målet til 1-1, hvor PSG-mændene mener, at Benzema havde begået et frispark på deres målmand Gianluigi Donnaruma.

Hele hændelsen blev angiveligt optaget af en ansat fra Real Madrid, og da PSG-præsidenten opdagede det, så slog han telefonen ud af den ansattes hånd og truede ham for livet. ESPN skriver, at overvågningsoptagelserne af hændelsen er sendt ind til UEFA.

En kilde fortæller også ESPN, at personen aldrig har set klubchefer opføre sig på den måde. Det er fuldstændig uhørt det her og mere opdatering vil komme på situationen, når vi ved mere.