Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Simon Friis Christensen

Ronaldos fremtid er på spil og Thomas Tuchel vil beholde AC. Læs det hele i torsdagens engelske rygter.
Article image
Manchester United-angriber Cristiano Ronaldo har holdt møder med sin agent Jorge Mendes omkring sin fremtid på Old Trafford. (Sun)


Aston Villa-manager Steven Gerrard vil gerne have klubben til at udnytte deres købsoption på Philippe Coutinho, men Coutinho er nødsaget til at gå ned i løn, hvis han ønsker dette skifte. (Telegraph)

Aston Villa er også interesseret i at hente Leeds-midtbane Kalvin Phillips, hvis Leeds rykker ned i Championship denne sæson. (Athletic)

Chelsea-manager Thomas Tuchel har opfordret danske Andreas Christensen til at takke nej til Barcelona og blive på Stamford Bridge. (Mirror)

Tottenham kan tilbyde 25-årige Cameron Carter-Vickers eller 26-årige Harry Winks til Southampton i en byttehandel, så de kan få Tino Livramento. (Football Insider)

Luke Shaw er ivrig for at skrive under på en ny kontrakt med Manchester United. (90min)


Arsenal har lavet signings af to angribere og en midtbanespiller til deres top-priotet til sommer. De vil også prøve at finde en ny venstresidet-centerback, kantspiller og højreback. (Standard)

Den spanske midtbanespiller Bryan Gil kunne blive hos Valencia efter sommer, efter at blive lånt til klubben på lån fra Tottenham i januar. (Star)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik