Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Simon Friis Christensen

FIFA overvejer at lade udlandske spillere skifte fra deres russiske klubber

New York Times meddeler, at udlandske spillere måske får chancen for at skifte fra deres russiske klub.
Det har været noget af et chok for de udlandske spillere, som var bosat i Rusland, da magterne i landet valgte at invadere Ukraine. Derfor har flere af spillerne været nødsaget til at flytte væk fra deres klubber og hele deres liv i landet for deres egen sikkerhed. Nu skriver The New York Times, at FIFA måske vil give spillerne lov til at spille for en ny klub, ihverfald indtil sæsonens udløb.

Det her vil have indflydelse på blandt andet danske Anders Dreyer og Oliver Abildgaard, som der i øjeblikket har kontrakt hos russiske Rubin Kazan. De ville have mulighed for at få ophævet deres kontrakt og derfor evt. optage karrieren for en stund i hjemlandet, indtil at hele krisen har dæmpet sig. TV2 Sport meddeler dog, at ingen spillere har kontaktet Rubin Kazan-træner Leonid Slutskji, ifølge træneren selv, med et ønske om at få ophævet sin kontrakt.

TV2 Sport meddeler også, at Kulturminister Ane Halsboe Jørgensen har ytret sin holdning om emnet, og hun mener, at spillere burde have mulighed for at ophæve kontrakten med deres russiske klub, uden at få konsekvenser for det.

Hvad der kommer til at ske er stadigvæk uvist, men The New York Times skriver, at der snart vil komme ny information ud om emnet.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER