Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Mauricio Pochettino kan tænkes at snyde Manchester United på målstregen, Thomas Tuchel frygter at miste blandt andre Andreas Christensen, mens Arsenal har nye talentprioriteringer.
Article image
Ritzau-Scanpix
Paris Saint-Germains argentinske træner, Mauricio Pochettino, som er sat i forbindelse med managerjobbet i Manchester United, er efter sigende ivrig efter at vende tilbage til sit gamle job som Tottenham-manager. (Talksport)


Chelsea-manageren Thomas Tuchel er bekymret for, at Chelsea kommer til at miste Cesar Azpilicueta, Antonio Rüdiger og Andreas Christensen midt i usikkerheden, efter Roman Abramovich har sat klubben til salg. Azpilicueta er sat i forbindelse med et skifte til FC Barcelona. Manchester United er interesseret i Antonio Rüdiger, mens Borussia Dortmund er interesseret i Andreas Christensen. (Sun)

Manchester United har bedt Robert Lewandowskis repræsentanter om at holde dem orienteret om polakkens fremtid i Bayern München, mens den sydtyske storklub efter sigende pønser på at køre Erling Haaland i stilling som Lewandowskis efterfølger. (90min)

Everton forbereder sig i øjeblikket på, at der kan komme massevis af bud på angriberne Dominic Calvert-Lewin og Richarlison, når sommerens transfervindue åbner. (Telegraph)

Arsenals 20-årige brasilianer Gabriel Martinelli har løftet sløret for, at han ønsker at blive hos ”The Gunners” hele sit liv. Han er således fast besluttet på at hjælpe Arsenal med at komme i Champions League. (ESPN Brasil)

Liverpool-manageren Jürgen Klopp har understreget, at intet har ændret sig i forhold til hans kontrakt, som i øjeblikket udløber i 2024. (Sky Sports)


Angriberen Armando Broja kan tænkes at flytte til den anden side af London, hvor West Ham efter sigende er parat til at betale 225 millioner kroner for den 20-årige angriber, som i øjeblikket er udlejet fra Chelsea til Southampton. (Sport)

Sevilla vil ikke forsøge at beholde Manchester United-angriberen Anthony Martial, når franskmandens lejekontrakt med La Liga-klubben udløber til sommer. (Football Transfers)

West Hams højtprofilerede midtbanespiller Declan Rice, som rygterne sender til Chelsea og Manchester United, har beskrevet hans prisskilt på 900 millioner kroner som værende sindssygt. (Evening Standard)

Arsenal har efter sigende spurgt ind til, om det er muligt at købe Napolis spanske midtbanespiller Fabian Ruiz, når sommerens transfervinduet åbner. (Area Napoli)

Olympique de Marseille-præsidenten Pablo Longoria har understreget, at han ønsker at beholde den franske forsvarsspiller William Saliba, som er udlejet fra Arsenal, når Salibas lejekontrakt udløber til sommer. Det betyder et pres på Mikel Arteta, som skal afgøre den 20-årige forsvarsspillers fremtid. (Le Provence)

Newcastle United-manageren Eddie Howe vil have den engelske midtbanespiller Sean Longstaff til at underskrive den kontraktforlængelse, som klubben har tilbudt ham, inden den 24-årige midtbanespillers nuværende kontrakt udløber til sommer. (Sky Sports)

Arsenal, som efter sigende har rettet blikket mod de sydamerikanske talenter, er sat i forbindelse med den 21-årige forsvarsspiller Jhilmar Lora, som spiller for Club Sporting Cristal i hjemlandet Peru. (Football London)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik