Fodbold nyheder

Napoli-stjerne gider ikke London-klub

Af Stefan Lindahl

Arsenal er interesserede i Napolis Fabian Ruiz, men spanieren vil hellere til Paris Saint-Germain eller Real Madrid.
Article image
Ritzau-Scanpix
I februar skrev Indkast, at Arsenal kigger på Napolis midtbane-profil Fabian Ruiz. Det bliver dog en svær mission for Arsenal at hente Ruiz. Den spanske midtbanespiller er nemlig ikke interesseret i at skifte til den engelske klub, da han hellere ser sig selv i enten Paris Saint-Germain eller Real Madrid, som også følger Napoli-spilleren. Det meddeler Football Italia.


Ruiz har kontraktudløb med Napoli i sommeren 2023, og parterne kan ikke blive enige om en ny aftale. Derfor forventes det, at spanieren forlader den syditalienske klub til sommer.

25-årige Ruiz kom til Napoli i 2018 fra Real Betis for 225 mio. kroner. I 156 Napoli-kampe er det blevet til 21 scoringer og 14 assist fra midtbanespilleren. Seks af de scoringer er faldet i indeværende Serie A-sæson, hvorfor Ruiz allerede nu har tangeret sin bedste sæson målt på antallet af Serie A-mål.

Det er ikke første gang, at Arsenal bliver afvist af en Serie A-spiller. Tidligere har Premier League-klubben haft kontakt med blandt andre Manuel Locatelli, Joaquin Correa og Dusan Vlahovic. De tre spillere valgte dog alle et skifte til en anden Serie A-klub over Arsenal.

Mere om Fabián Ruiz

Mere om Napoli

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik