Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Emre Arslan

Herunder følger dagens engelske rygter.
Article image
Ritzau-Scanpix
Arsenal og Manchester City overvejer et sommerskifte for Inter Milans 24-årige argentinske angriber Lautaro Martinez. (Sun)


Manchester City er tæt på at hente den brasilianske kantspiller Savio fra Atletico Mineiro, med medicinske tests booket til den 17-årige. (Fabrizio Romano)

West Hams midtbanespiller Declan Rice har set sit håb om at komme til Chelsea blive ramt, efter Thomas Tuchel besluttede at integrere den engelske midtbanespiller Conor Gallagher i The Blues' førstehold i næste sæson. (Standard)

Newcastle er ved at forberede et nyt transferbud på Sevillas 28-årige brasilianske forsvarsspiller Diego Carlos. (Marca)

Manchester United forventer stadig, at den franske midtbanespiller Paul Pogba forlader klubben i slutningen af sæsonen, når hans kontrakt udløber. (Manchester Evening News)

Den tidligere Red Bull Salzburg og RB Leipzig-boss Jesse Marsch er Leeds Uniteds førstevalg til at overtage Marcelo Bielsa, til sommer, hvis klubben og deres berømte argentinske manager beslutter sig for at sige stop. (Telegraph)


Newcastle United-spejdere holder øje med den spændende 19-årige belgiske fløjspiller Jeremy Doku, som spiller for Rennes og vurderes til 200 mio. kr.

Efter flere mislykkede forsøg på at hente den 22-årige hollandske forsvarsspiller Sven Botman fra Lille i januars transfervindue, er Newcastle United allerede i diskussioner om et sommerskifte. (Mirror)

Der er i øjeblikket ingen forhandlinger mellem Chelsea og Antonio Rudigers repræsentanter om en ny kontrakt for den 28-årige tyske forsvarsspiller. (Sky Sports)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik