Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Simon Friis Christensen

Arsenal sigter efter tre spillere, Tottenham vil hente Napoli-angriber og Sven Botman skaber interesse i den engelske fodboldverden. Her er fredagens engelske rygter:
Article image
Arsenal planlægger at bruge op mod 160.000.000 kroner til sommer, for at skrive under med Wolverhampton-midtbanespiller Ruben Neves og Everton-angriber Dominic Calvert-Lewin, som begge to er 24 år gamle. Derudover så viser “The Gunners” også interesse for den svenske Real Sociedad-angriber Alexander Isak. (Sun)


Tottenham vil rykke på at skrive under med Napoli-angriber Victor Osimhen til sommer, efter at have forsøgt at hente den 23-årige nigerianske angriber, men blev afvist af den italienske klub i januartransfervinduet. (Football Insider)

Newcastle vil genoptage deres interesse i Lille´s Sven Botman, hvis klubben undgår nedrykning fra Premier League, efter at de fejlede med at hente den 22-årige hollandske forsvarspiller i januartransfervinduet. (Athletic)

Dog har Botman skaffet sig interesse fra Tottenham, som derudover også holder øje med den 22-årige italienske forsvarsspiller Alessandro Bastoni fra Inter og den 20-årige kroatiske Josko Gvardiol, som spiller for RB Leipzig. (Telegraph)

Leeds United er selvsikre i at binde den brasilianske kantspiller Raphinha til en ny kontrakt, som der vil gøre den 25-årige til den højstbetalte spiller på Elland Road. (Football Insider)

West Ham-midtbanespiller Declan Rice bliver ved med at blive forbundet med et retur-skifte til Chelsea, efter at han har offentliggjort, at hans idol som ungdomsspiller var tidligere Chelsea-kaptajn John Terry. (football.london)

Portugisiske Cristiano Ronaldo vil vente til, at Manchester United melder ud hvem den nye manager er, før han tager en beslutning, om hvorvidt han vil blive på Old Trafford. (ESPN)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik