Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Carl-Emil Bromose

Declan Rice afslører sin sværeste modspiller nogensinde i PL

Engelske Declan Rice fra West Ham afslører, hvilken modspiller der været sværest at stå overfor.
Det engelske stjernefrø Declan Rice fra West Ham afslører i et interview på YouTube-kanalen ”The Overlap, i en samtale med legenden Gary Neville, hvem der har været hans sværeste modstander nogensinde.

Den unge englænders valg falder på den spanske stjerne David Silva fra Real Sociedad, der for mange anses som en legende og en grundsten for Manchester Citys succes.

- Mit valg er David Silva. Han var bare så intelligent. Når han havde bolden, forberedte han samtidig sit næste skridt. Det var sådan han var, når han var på bolden, forklarer Declan Rice.

- Når han ikke havde bolden, og de positioner, han indtog. Han var bare konstant på farten, og han vidste altid sit næste skridt. Han var en meget meget svær modstander, uddyber den unge engelske landsholdsspiller.

Spanske David Silva spillede 436 kampe for ”The Cityzens” fra 2010 til 2020. Efterfølgende vendte den afleverings- og dribblestærke spanier tilbage til La Liga og Real Sociedad.

I 2021 fik han en statue opført ude foran Manchester Citys hjemmebane, Etihad Stadium, sammen med den tidligere belgiske City-anfører Vincent Kompany.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER