Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Simon Friis Christensen

Manchester United vil hente fremtidig manager, Paulo Dybala rygtes til England og Roy Keane tilbage i engelsk fodbold? Her er torsdagens engelske rygter:
Article image
Ritzau-Scanpix
Manchester City er i snak med den portugisiske midtbanespiller Bernado Silva, om en ny langvarig aftale, selvom den 27-årige allerede har en kontrakt til 2025. (Times)


Manchester United er i stigende grad selvsikre i at skrive under med PSG-træner Mauricio Pochettino, som deres permanente manager for næste sæson. (Mirror)

Argentinske Pochettino er træt af kritikken, som han har udholdt i den franske hovedstad, og ses ikke til at blive i klubben efter den igangværende sæson. (Footmercato)

Liverpool, Chelsea, Arsenal, Manchester City, Tottenham og Manchester United er alle blevet tilbudt chancen om at diskutere en potentiel handel med Juventus-angriber Paulo Dybala, efter at den 28-årige argentiners handel om en ny kontrakt kollapsede. (90min)

Sunderland planlægger at snakke med Roy Keane, om at vende tilbage til “The Stadium of Light" som manager. Den 50-årige tog “the Black Cats” til Premier League forfremmelse som Championship vindere tilbage i 2007, og forlod klubben året efter. (Mail)

West Brom er i seriøs overvejelse om at ansætte den tidligere Newcastle-manager Steve Bruce, som deres nye manager efter deres afskedelse af Valerien Ismael. (Guardian)


Wayne Rooneys økonomiske besværliggjorte Derby County har accepteret et bud fra Aston Villa for 16-årige nordirlandske angriber Omari Kellyman. (Sun)

Blackburn Rovers-forsvarspiller Darregh Lenihan er ønsket af US Major League Soccer holdet New York Red Bulls, som er set til at være klar, til at byde et “lukrativt tilbud” for den 27-årige irske landsholdsspiller. (Football Insider)

Tidligere Arsenal-angriber Ian Wright var ked af at se den gabonesiske angriber Pierre-Emerick Aubamyang forlade klubben for at slutte sig til Barcelona, men han støtter Arsenal-manager Mikel Artetas beslutning. (Wright´s House podcast)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik