Fodbold nyheder

Barcelonas redning?

Af Kenneth Nielsen

Det er ikke gået manges næse forbi, at Barcelona har været i lidt af en økonomisk krise, men nu er der muligvis en tiltrængt håndsrækning på vej.

Article image

Sommeren 2021 står nok printet ind i nethinden hos alle Barcelona-fans som den sommer, hvor Messi forlod klubben efter flere års opvisning i, hvordan fodbolden både kan være simpel og samtidig ganske kunstnerisk. Grunden til Messi’s farvel bar præg af et økonomisk rod, hvor Barcelona var nødsaget til at skære i lønbudgettet, og så var der ikke længere plads til at registrere klubikonet, og muligvis den bedste spiller gennem tiderne…


Det spanske medie SPORT beretter dog, at den catalanske storklub har modtaget et bud fra en sponser, som skulle være klar til at smide omkring 600.000.000 millioner kroner om året i den slukne klubkasse, hvilket samtidigt kan blive den største aftale i fodboldhistorien!

SPORT beretter endvidere, at bestyrelsen fra Barcelona i disse dage tygger på flere interessante muligheder fra interesserede samarbejdspartner. Det tyder derfor på, at Barcelona til trods for en aktuel femte plads i ligaen, stadig er attraktiv for de fleste sponsorer!

Hvis rygterne talerne sandt, kan alle fans af klubben derfor se frem til et ganske spændende og sjovt sommertransfervindue!

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE