Fodbold nyheder

Manager fyring på vej i Premier League?

Af Henrik Varbøl Andersen

For anden gang i sæsonen overvejer London-klub udskiftning på managerposten efter 11 nederlag i de seneste 14 kampe.
Article image
Ritzau-Scanpix
Claudio Ranieri blev anset for at være manden, som skulle føre Watford i sikkerhed i Premier League, da den sympatiske italiener overtag manager-sædet fra Xisco Munoz i oktober. Sådan er det langtfra gået, og Watford er fortsat fanget i bundstriden, og nu overvejer Watford-ledelsen om en fyring skal effektueres.


Det er den engelske avis Daily Mail som beretter om, at den tidligere succes-manager hos Leicester er ved at være færdig i jobbet hos den nedrykningstruede klub. London-holdet indtager 18 pladsen i ligaen med to point op til redning.

Holdet som Watford lige nu kigger efter er Norwich, og de var lige præcis de seneste bødler, da de fredag aften besejrede Ranieris mandskab med 3-0 på Vicarage Road i London.

I de 11 måneder italieneren har haft ansvaret for Watford har de tabt 11 ud af 14 kampe. Ikke ligefrem en imponerende statistik for manageren.

Allerede omkring nytåret forlød det fra det engelske medie Sportsmail, at Ranieri var under massivt pres internt, og fredagens pinlige nederlag har nu fået ledelsen til at kigge efter et nyt managernavn.

Næste opgave for Ranieri er udekampen mod Burnley, og kun tiden vil vise om den tidligere mestertræner står på sidelinjen på Turf Moor i Burnley den 5. februar, når opgøret fløjtes i gang.

Mere om Watford

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik