Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Emre Arslan

Herunder følger dagens engelske rygter.
Article image
Ritzau-Scanpix
Paris St-Germain er i forhandlinger om at leje Tottenhams midtbanespiller Tanguy Ndombele. Han var Spurs' rekordsignering, da han kom til i 2019 i en aftale på 473 mio. Kr. (Goal)


Newcastle United har givet et forbedret tilbud om at leje Manchester Uniteds offensive midtbanespiller Jesse Lingard efter at have fået et bud afvist på den 29-årige engelske landsholdsspiller, hvis kontrakt udløber til sommer. (Telegraph)

Newcastle United har afgivet et bud på 130 millioner kroner for Bayer Leverkusens hollandske venstreback Mitchel Bakker. (Mail)

Tottenham har udtrykt interesse for den 28-årige Sevilla-forsvarer Diego Carlos, hvor Newcastle United har afgivet et bud på 250 millioner kroner på brasilianeren. (Mail)

Tottenham overvejer et skifte til AC Milan og Elfenbenskystens midtbanespiller Franck Kessie i løbet af det nuværende transfervindue. (Telegraph)

Paul Pogba har ikke fortalt Manchester United, om han ønsker at blive i klubben ud over denne sæson, hvor hans kontrakt udløber. Den 28-årige er efterlyst af Paris St-Germain, Real Madrid og Juventus. (90 Min)


Den italienske VM-vindende forsvarsspiller Fabio Cannavaro er blevet interviewet af Everton over deres ledige managerrolle. Cannavaro stod i spidsen for kinesiske side Guangzhou Evergrande indtil september. (Telegraph)

Watford-boss Claudio Ranieri har bekræftet, at klubben arbejder på at købe den 24-årige Bordeaux- og Nigeria-kantspiller Samuel Kalu for 25 millioner kroner, og at klubben også er interesseret i Liverpools engelske forsvarsspiller Nathaniel Phillips. (Evening Standard)

Southampton ønsker at hente den albanske angriber Armando Broja på en permanent aftale fra Chelsea, efter at den 20-årige har imponeret under sit sæsonlange lejeophold hos The Saints (Independent)

Liverpool og West Ham er interesserede i at hente den 19-årige Fulham-fløjspiller Fabio Carvalho, der er født i Portugal, men som har repræsenteret England på U18-niveau. (Express)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik