Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Jonathan Kjær Troelsen

Ronaldo vil muligvis ikke fortsætte i Manchester United, hvis det ikke bliver til en top 4-placering denne sæson.
Article image
Cristiano Ronaldos repræsentanter har fortalt Manchester United, at den 36-årige sandsynligvis vil forlade klubben, hvis kvalifikationen til Champions League mislykkes. (The Sun)


Andreas Christensen er langt i dialogen med FC Barcelona om et skifte til sommer, hvor Christensens kontrakt med Chelsea udløber. (Sport)

En ukendt Premier League-klub har matchet Newcastles bud på Sevilla-forsvareren Diego Carlos. Buddene skulle ligge på 265 millioner kroner. (Sky Sports)

Manchester United vil lade Jesse Lingard forlade klubben i dette transfervindue, hvis der er en klub, som vil betale 30 millioner kroner for at leje englænderen resten af sæsonen. Lingards kontrakt med Manchester United udløber til sommer. (Talksport)

Chelsea er interesserede i at hente FC Barcelonas unge stjernefrø Gavi, som har en frikøbsklausul på 472 millioner kroner i sin kontrakt. 17-årige Gavis kontrakt udløber i sommeren 2023. (El Nacional)

Den tidligere Everton-angriber Wayne Rooney er lige nu i førersædet i forhold til at blive klubbens nye manager. Rooney er i øjeblikket manager i Derby i Championship. (The Sun)


West Hams to transfermål for januars transfervindue er Blackburns chilenske angriber Ben Brereton Diaz og Liverpools engelske forsvarsspiller Nathaniel Phillips. (Express)

Englands landstræner, Gareth Southgate, overvejer at udtage Brightons forsvarsspiller Adam Webster til den næste landsholdssamling efter en række imponerende præstationer. (Daily Mail)

Én unavngiven Premier League-klub og flere Championship-klubber er interesserede i Chesterfields engelske angriber Kabongo Tshimanga, som har scoret 21 mål i 22 kampe i denne sæson. Chesterfield spiller i den femtebedste engelske række. (Sky Sports)

Arsenal kigger mod italiensk fodbold, hvor de vil hente Juventus’ midtbanespiller Arthur Melo på en lejeaftale resten af sæsonen, mens de også planlægger at gøre Fiorentinas angriber Dusan Vlahovic til en af de bedstbetalte spillere i verden. Serberen er dog selv i tvivl om et skifte til Arsenal. (Goal og La Nazione)

Burnley vil have 33-årige Chris Basham til klubben, når forsvarsspillerens kontrakt med Sheffield United udløber til sommer. (Daily Mail)

Sunderland, Charlton, Ipswich Town og Oxford United kæmper alle om at få en aftale i hus med Jermain Defoe, som er kontraktfri til sommer, når han forlader Rangers. (Sky Sports)

Tottenham er klar til at sælge den 22-årige forsvarsspiller Japhet Tanganga. AC Milan skulle være interesserede, men dog kun i en lejeaftale. (The Sun)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik