Fodbold nyheder

Rangnick skifter formation: Vil tilgodese Sancho

Af Philip Dar

Den tyske manager skifter sin 4-2-2-2 ud med en mere klassisk 4-3-3.

Article image

Manchester Uniteds midlertidige manager, Ralf Rangnick, har kæmpet med resultaterne i den seneste tid, og nu tager den 63-årige manager, konsekvensen af dette. Tyskeren har nemlig indset, at engelske Jadon Sancho bør spille på kanten, hvis hans fulde potentiale skal udfoldes.


Derfor har Rangnick nu droppet sin 4-2-2-2-formation uden deciderede kantspillere og har i sinde at spille en klassisk 4-3-3 i stedet, hvor Sancho kan spille mere på kanten.

- Vi har besluttet at spille 4-3-3, som vi gjorde det mod Aston Villa med en defensiv 6´er, to 8´ere og tre offensive spillere. Det er klart, at Sancho skal spille en af kanterne i en 4-3-3, men han kan spille både til venstre og til højre. Jeg tror dog, at han foretrækker at ligge i venstre side, så han kan trække ind og afslutte med sin stærke højre fod. Han er en wing, som man kalder det i Tyskland, så han kan drible hurtigt med bolden og der er ingen tvivl om, at det er hans stærkeste position at ligge på kanten, siger Rangnick ifølge Mirror forud for Manchester Uniteds kamp mod Brentford onsdag aften.

Et skift over til en formation med naturlige kantspillere, passer Sancho bedre end en 4-2-2-2, hvor englænderen har spillet som en mere centralt placeret midtbanespiller.

Mere om Jadon Sancho

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE