Fodbold nyheder

Thomas Franks Brentford tilbyder Eriksen kontrakt

Af Rasmus Ove

Der har de sidste uger været et utal af rygter om Eriksens fremtid, som i øjeblikket står uden kontrakt, nu er en af de interesseret bekræftet, som har tilbudt kontrakt.

Article image
Ritzau-Scanpix

De seneste dage har der floreret om, at op til flere Premier League klubber skulle være blandt de interesseret, hvor blandt andet Antonio Conte har snakket positivt om Eriksen.

Nu reportere flere engelske medier blandt andet normalt troværdige The Athletic, Daily Telegraph og Skysport, at Brentford har lagt et kontrakttilbud. Tilbuddet skulle lyde på en seks måneders kontrakt, med mulighed for et års forlængelse.

Brentford råder over en lang række danskere, hvor Eriksen blandt andet ville kunne se frem til at spille sammen med landsholdkammeraterne Christian Nørgaard og Mathias Jensen. Der er endnu ingen forlydender om Eriksens reaktion til tilbuddet, udover at der har været flere snakke mellem klubben og Eriksen og hans agent. Men muligheden for igen at spille Premier League-fodbold, under en træner han kender fra de danske ungdomshold, virker som et spændende comeback til fodboldbanen for Christian Eriksen.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE