Fodbold nyheder

Fredagens internationale rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens internationale rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Tottenham vil undersøge muligheden for at sælge den franske midtbanespiller Tanguy Ndombele til en italiensk klub. Juventus ligner den mest sandsynlige destination. (Mirror)


Borussia Dortmund er interesseret i at hente Chelseas danske forsvarsspiller Andreas Christensen. (Patrick Berger, Sport1)

Atletico Madrid er interesseret i Manchester Uniteds højreback Diogo Dalot. (AS, via Goal)

FC Portos Jesus Corona er tæt på et skifte til Sevilla. Mexicaneren underskriver en aftale gældende til sommeren 2025. (Fabrizio Romano, via Goal)

Valencias Maxi Gomez er opsat på at forlade Valencia denne måned. Juventus nævnes som mulig bejler, og Gomez´ agent har allerede været i kontakt med Juventus om en mulig aftale. (Nicolo Schira, via Goal)

AS Roma er interesseret i at hente Marseille-midtbanespiller Boubacar Kamara og Spartak Moskvas forsvarsspiller Samuel Gigot. (Calciomercato, via Goal)


Marseille vil leje Ajax-forsvarsspiller Nicolas Tagliafico med købsoption, men Ajax er ikke interesseret i at slippe argentineren. (RMC Sport, via Goal)

Juventus er interesseret i at hente Chelseas Ruben Loftus-Cheek som en erstatning for Arthur, hvis brasilianeren forlader klubben. Den italienske klub holder dog også øje med Lyons Bruno Guimaraes og Lilles Renato Sanches. (Gianluca Di Marzio, via Goal)

FC Barcelona har indstillet fokus på Napolis offensivspiller Dries Mertens. Den spanske klub vil have 34-årige Mertens til at erstatte Luuk de Jong, når hans kontrakt udløber i slutningen af sæsonen. (Fichajes, via Goal)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE