Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Paris Saint-Germains hollandske midtbanespiller Georginio Wijnaldum er blevet sat i forbindelse med sin tidligere klub, Newcastle, men den 31-årige midtbanemand er ikke interesseret i et skifte. (Football Insider)


Engelske Marcus Rashford forventes at forhandle en kontraktforlængelse med Manchester United. Forhandlingerne forventes at starte før sæsonens afslutning. (Mail)

Crystal Palace er i forhandlinger med engelske Eddie Nketiah fra Arsenal. Den 22-årige angribers Arsenal-kontrakt udløber til sommer. (Times)

Arsenals unge engelske angriber Folarin Balogun er klar til at skifte til Championship-klubben Middlesbrough på en lejeaftale for resten af sæsonen. (Sky Sports)

Brighton og Newcastle jagter Feyenoords argentinske forsvarsspiller Marcos Senesi. (Football Insider)

Brentford og Brighton har budt på Reims-angriber Hugo Ekitike, men Newcastle forbliver favoritter til at hente den 19-årige franskmand. (90min)


Bournemouth er åbne overfor et salg af engelske Lloyd Kelly. Everton og West Ham er interesseret i den 23-årige forsvarsspiller. (Football League World)

Tottenham ønsker at hente en højreback, en midtbanespiller og en angriber i løbet af januars transfervindue. Det er konklusionen efter et møde mellem manager Antonio Conte, bestyrelsesformand Daniel Levy og sportsdirektør Fabio Paratici. (Telegraph)

Chelsea overvejer at kalde den engelske højreback Dujon Sterling hjem fra et lejeophold i Blackpool, men London-klubben skal træffe en beslutning inden den 14. januar. (Football League World)

Middlesbrough har forsøgt at snyde Celtic på målstregen for den australske midtbanespiller Riley McGree, som tørner ud for MLS-klubben Charlotte FC. (Mail)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik