Fodbold nyheder

Mandagens internationale rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Kan Kylian Mbappé slippe Paris, når det virkeligt gælder? Herunder er mandagens internationale rygter.

Article image

Paris Saint-Germains 23-årige franske komet, Kylian Mbappé, kan potentielt afvise et skifte til Real Madrid og underskrive en ny kontrakt med PSG. (Le Parisien)

Bayer Leverkusen understreger, at den 25-årige tjekkiske angriber, Patrik Schick, er glad i klubben selvom at der florerer rygter omkring et vinterskife. (Bild)

Newcastle har tilføjet RC Salzburgs 21-årige schweiziske angriber, Noah Okafor, til sin liste over potentielle transfermål i denne måned. (Teamtalk)

Den 24-årige franske angriber, Jean-Philippe Mateta, er tæt på at forlade sin lejeaftale i Crystal Palace denne måned. Mateta er på lån fra Mainz, der dog ser ud til at fortsatte karrieren på en ny lejeaftale i St. Etienne. (Standard)

Arsenals 28-årige bosniske venstreback, Sead Kolasinac, afholder samtaler med Marseille omkring en fri transfer-aftale til sommer. Kolasinac foretrækkes ikke af Mikel Arteta i Arsenal. (L’Equipe via Sun)

Manchester City-midtbanespillere, Tommy Doyle, har afsluttet sit ophold I Hamburger SV. Den 20-årige englænder ser ud til at skulle på endnu et kort lejeophold væk fra Manchester City i denne måned. (Manchester Evening News)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik