Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Svingdøren blafrer hos Tottenham, hvor to profiler ser ud til at forlade Antonio Conte. Herunder er mandagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Tottenhams 25-årige franske midtbanespiller og 482-millioner-kroner-dyre Tanguy Ndombele håber på at skifte væk fra Spurs i denne måned. (The Athletic)


Den 24-årige hollandske kantspiller, Steven Bergwijn, ser ud til at være på vej væk fra Tottenham, hvor Ajax er blandt klubberne, der er interesseret. (Fabrizio Romano via Twitter)

Aston Villa er i fremskridende dialog med Evertons 28-årige franske venstreback, Lucas Digne, der ser ud til at foretrække et skifte til Birmingham-klubben. (Sky Sports)

Newcastle er forhørt sig hos Burnley omkring sin 30-årige newzealandske angriber, Chris Wood. (Telegraph)

Manchester Uniteds 27-årige portugisiske midtbanespiller, Bruno Fernandes, har afvist rygter omkring et januar-skifte til FC Barcelona. Fernandes sammenligner rygtet med en aprilsnar. (Sun via Instagram)

Den tidligere irske landsholds- og Newcastle-målmand, Shay Given, har rådgivet den 23-årige irske Liverpool-målmand, Caoimhin Kelleher, til at forlade Liverpool denne måned, så han kan få mere spilletid. (Premier Sport via Liverpool Echo)


Chelsea-manageren, Thomas Tuchel, har forslået at den 28-årige engelske midtbanespiller, Ross Barkley, kan få lov til at forlade klubben i denne måned. (90 Min)

Newcastle er interesseret i at tilknytte den 24-årige ivorianske midtbanespiller, Ibrahim Sangare, fra PSV Eindhoven. (Mail)

Newcastle hat afholdt dialoger med Monacos 20-årige franske forsvarsspiller, Benoit Badiashile. Den franske U21-landsholdsspiller er værdisat til 312 millioner kroner. (Mail)

Manchester United har ikke modtaget bud på Paul Pogba. Den 28-årige franske midtbanespiller ser ud til at forlade klubben på en fri transfer til sommer. (Mail)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik