Fodbold nyheder

Officielt:
Viborg sælger topscorer til udlandet

Af Jonathan Kjær Troelsen

Oprykkerklubben har solgt sin topscorer til sydkoreansk fodbold.
Article image
Ritzau-Scanpix
Viborg FF har solgt Sebastian Grønning til sydkoreansk fodbold. Det er Suwon Samsung Bluewings , som har købt den 24-årige angriber. Grønning kom til Viborg FF i sommeren 2020 på en fri transfer fra Skive IK, og siden da har han været en profil i klubben.


I indeværende sæson er angriberen Viborgs topscorer med seks fuldtræffere i Superligaen, og i sidste sæson, hvor han rykkede op i Superligaen, lavede boksspilleren 25 sæsonscoringer.

- Det er en god økonomisk aftale for os, så vi er tilfredse med handlen, da det også er vigtigt for vores strategi at kunne sælge spillere til udlandet. Så selvom vi selvfølgelig er ærgerlige over at miste en dygtig spiller, er vi samtidig også glade og stolte over handlen.

- Vi takker Sebastian for målene, mange gode præstationer, sin skæve facon og det altid gode humør, og så ønsker vi ham alt muligt held og lykke på sit eventyr i Sydkorea, siger sportschefen i Viborg, Jesper Fredberg, i pressemeddelelsen.

I den netop afsluttede sæson sluttede Suwon Samsung Bluewings nummer seks i den sydkoreanske liga.Mere om Sebastian Grønning

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik