Fodbold nyheder

Serie A-topklubber kigger på Digne

Af Stefan Lindahl

Everton-backen Lucas Digne er havnet i kikkerten hos de forsvarende italienske mestre Inter og Napoli.
Article image
Ritzau-Scanpix
Lucas Digne har et stort ønske om at forlade Premier League-klubben Everton, meddeler mediet Football Italia. Digne er dog heller ikke uden tilbud. Ifølge Gazzetta dello Sport er både Inter og Napoli klar til at tilbyde Digne en ny tilværelsen i den italienske Serie A.


Det er dog Inter, som ifølge mediet er i pole position til at sikre sig den 28-årige franske venstre back. Angiveligt arbejder spillerens agent på en aftale, men Dignes nuværende arbejdsgiver gør det svært for både Inter og agenten. Inter ønsker nemlig at låne franskmanden med en købsoption, hvorimod Everton vil lave optionen til en købsobligation, så Inter er nødt til at hente Digne, når leje-opholdet slutter.

28-årige Digne har tidligere spillet Serie A-fodbold for Roma, hvor han tilbragte en sæson på lån fra Paris Saint-Germain. Digne har spillet i Everton siden 2018, hvor Premier League-klubben hentede ham i spanske FC Barcelona for 154 mio. kroner. Digne har spillet 127 kampe for Everton, og står noteret for seks scoringer og 20 assist.

Mere om Lucas Digne

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik