Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Carl-Emil Bromose

Chelsea melder sig ind i kampen om Leeds-profilen Raphinha, og Newcastle melder pas på Dele Alli. Få tirsdagens engelske rygter her:

Article image
Ritzau-Scanpix

Newcastle-manager Eddie Howe vil ikke forsøge at hente Dele Alli i Tottenham, da han har planer om at ville styrke andre dele af holdet til januar. (Football Insider)


Chelsea er klar til tage kampen op mod Liverpool for at hente den brasilianske wing Raphinha i Leeds til sommer. (Sport Italia)

Manchester United-manager Ralf Rangnick fortæller, at ingen klubber indtil videre har vist interesse i franske Anthony Martial. (Sport Bible)

Tottenham er førerhunden i ræset om Franck Kessie, hvis kontrakt med AC Milan udløber til sommer. Arsenal og Manchester United er også interesserede, men Spurs har allerede haft snakke med Franck Kessies bagland. (Express)

Tottenham er interesserede i Juventus-spilleren Weston Mckennie. Hvis Spurs lykkes med handlen, vil Juventus angiveligt forsøge at hente Moncaos franske midtbanespiller Aurelien Tchouameni som erstatning, som også følges tæt af Chelsea. (Express)

Arsenals Ainsley Maitland-Niles er tæt på et lejeophold til AC Roma, hvilket ville være Jose Mourinhos første handel i det nye år. (Mirror)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik