Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Antonio Rüdiger kan blive Real Madrid-spiller til sommer, hvis den spanske hovedstadsklub kan leve op til tyskerens lønkrav, og derudover ser det ud til, at Manchester City-kantspilleren Ferran Torres – langt om længe – snart kan kalde sig FC Barcelona-spiller.
Article image
Ritzau-Scanpix
I Real Madrid forventer man, at Chelsea-forsvareren Antonio Rüdiger slutter sig til den spanske hovedstadsklub til sommer, hvor han har kontraktudløb i Chelsea. ”Los Blancos” håber på at kunne leve op til den 28-årige tyskers lønkrav. (Telegraph)


Wolverhamptons midtbaneprofil Ruben Neves er dukket op på Manchester Uniteds ønskeliste, fordi den midlertidige manager på Old Trafford, Ralf Rangnick, er ude efter en ny midtbanespiller. (Mirror)

Manchester City-kantspilleren Ferran Torres er i hjemlandet Spanien, hvor han mandag skal gennemgå et lægetjek, før han gennemfører sit skifte til FC Barcelona. (Mundo Deportivo)

Manchester United-angriberen Edinson Cavani står også på FC Barcelonas ønskeliste, og Barca har sat syv spillere til salg for at finansiere kommende spillerkøb. (Marca)

Manchester United er interesseret i fire tyske talenter, idet Bayer Leverkusen-midtbanespilleren Florian Wirtz, Borussia Mönchengladbach-venstrebacken Luca Netz, RB Leipzig-midtbanespilleren Eric Martel og VfL Bochum-forsvarsspilleren Armel Bella-Kotchap står alle på Ralf Rangnicks ønskeliste. (Sun)

Newcastle United pønser på at hente den 22-årige Olympique Marseille-forsvarer Boubacar Kamara. Det franske forsvarstalent har kontraktudløb til sommer, hvor også Manchester United og Chelsea vil stå på spring. (Sun)


Den engelske midtbanespiller Ainsley Maitland-Niles er parat til at forlade Arsenal for at blive lejesvend i AS Roma. (Goal)

Leeds United-kantspilleren Raphinha kommer sandsynligvis ikke til at skifte til Bayern München i januar-transfervinduet. (Yorkshire Evening Post)

West Ham-manageren David Moyes er interesseret i at få fingrene i den engelske forsvarsspiller Lloyd Kelly, som slår sine folder i Bournemouth. (Telegraph)

Chelsea-manageren Thomas Tuchel har antydet, at den 21-årige midtbanespiller Conor Gallagher, som i denne sæson er udlejet til Crystal Palace, vil vende tilbage til Stamford Bridge og kæmpe for en plads på holdet. (Metro)

Den tidligere Chelsea-anfører John Terry er på vej tilbage til ”The Blues”, hvor han skal hjælpe med udviklingen af klubbens talenter. 41-årige Terry forlod i sommer sin post som assistent for den daværende Aston Villa-manager Dean Smith. (Athletic)

Leeds United-direktøren Andrea Radrizzani har indrømmet, at klubben måske bliver nødt til at sælge visse nøglespillere, hvis klubbens langsigtede mål skal gå i opfyldelse. (Forbes)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik