Fodbold nyheder

Avis: Eriksen afviser retur

Af Niels Nedergaard


Ifølge den italienske sportsavis La Gazzetta dello Sport bliver det ikke en retur til dansk fodbold for Christian Eriksen i denne omgang.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det er OB-fansenes store våde drøm at kunne få den danske stjerne Christian Eriksen at se igen i danskerens barndomsklub, hvor karrieren for alvor tog fat i de helt unge dage. Det bliver der dog intet af – i hvert fald ikke i denne omgang.

For ifølge italienske La Gazzetta dello Sport har Christian Eriksen angiveligt takket nej til en retur til OB, men avisen skriver også, at den 29-årige dansker har sagt nej til et skifte til FC København. La Gazzetta dello Sport mener således at vide, at både OB og FCK har luftet mulighederne for at hente Eriksen til klubben, efter det for nyligt kom frem, at danskeren er færdig i Inter.

Det bliver dog ikke aktuelt for Eriksen at vende tilbage til hjemlandet, da han ifølge avisen endnu ikke føler sig klar til at sætte sine ben på dansk jord igen. I stedet skriver den normalt troværdige avis, at Christian Eriksen helst ser sig selv fortsætte karrieren i England eller Holland.

Sker dette, vil det ikke være uvante rammer for den i øjeblikket skadede landsholdsspiller. Christian Eriksen var nemlig en stor profil i Tottenham fra 2013 til 2020, inden han drog videre mod det italienske, hvor han skiftede til Inter.

Inden da fik Eriksen sit store gennembrud i hollandske Ajax, hvor han ligeledes var en af de store stjerner, hvilket i 2013 resulterede i et stort skifte til Tottenham. Dermed vil det altså ikke være helt nyt for danskeren, hvis han fremover skal snøre støvlerne på ny i enten England eller Holland.

Tilbage må de mange OB-fans drømme hede drømme, for det bliver altså ikke i denne omgang, at Christian Eriksen vender retur til Ådalen. Eriksen trænede ellers med i det fynske i en lang periode for at holde sig i gang, hvilket straks satte gang i rygterne om, hvorvidt danskeren kunne være et aktuelt emne i OB.

Blandt andet skrev avisen Sport Fyn, at klubbens sponsorer var klar til at gå langt og betale dyre domme for at kunne betale Eriksens høje løn. Mindre er rygterne dog heller ikke blevet af, at Eriksen efter sigende har opholdt sig på Fyn i de sidste mange måneder, hvor han og familien har boet i den bolig, som danskeren købte tilbage i 2019.

Christian Eriksen nåede at spille 60 kampe for Inter, mens han har hele 305 kampe for Tottenham på sit CV og 163 kampe for Ajax med sig i bagagen.

Mere om Christian Eriksen

Mere om Inter

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik