Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Emre Arslan

Herunder følger dagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Newcastle United er mere og mere selvsikre på at hente den engelske forsvarsspiller Kieran Trippier fra Atletico Madrid i næste måned. (Football insider)


Chelsea-manager Thomas Tuchel siger, at han vil kontakte Pierre-Emerick Aubameyang, efter at Gabon-angriberen blev frataget Arsenal-anførerskabet.(Mirror)

Arsenal-manager Mikel Arteta er åben for tilbud på Aubameyang, men Gunners kan blive nødt til at vente til sommer for at lade ham forlade, da de foretrækker at hente en afløser først. (Mail)

Manchester City er interesseret i Haaland, men er måske ikke villig til at splejse nok for at få ham. (Manchester Evening News)

Arsenal, Tottenham og Manchester United er klar til at hente den 21-årige serbiske angriber Dusan Vlahovic, efter at han afviste den "højeste kontrakt i Fiorentinas historie". (Talksport)

Chelseas 28-årige tyske forsvarsspiller Antonio Rudiger, som har seks måneder tilbage af sin kontrakt, har bekræftet, at han overvejede at forlade klubben, før Thomas Tuchel blev udnævnt til manager i januar. (Mirror)


Liverpool-manager Jurgen Klopp siger, at den engelske forsvarsspiller Joe Gomez ikke vil skifte til Aston Villa i januars transfervindue. (Express)

Forsvarsspilleren Nat Phillips er parat til at forlade Liverpool i januar på jagt efter startopstillings fodbold. (Liverpool Echo)

Middlesbrough er i fremskredne forhandlinger om at hente to ”ukendte” angribere i næste måned. (Football Insider)Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik