Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Chelsea vil have en velspillende Conor Gallagher tilbage til januar, men sådan er lejekontrakten ikke opsat med Crystal Palace. Herunder er onsdagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Newcastle har afviklet forarbejdet med Tottenhams Dele Alli, hvorfor at Tottenham er villig til at modtage bud på den 25-årige englænder. (Teamtalk)


Manchester United er på udkig efter centrale midtbanespillere eftersom at den 28-årige franske midtbanespiller, Paul Pogba, sandsynligvis forlader klubben til sommer, når kontrakten udløber. (Telegraph)

Manchester United forventer ikke, at Jesse Lingard forlader klubben i dette transfervindue, da den 28-årige englænder vil have seks måneder tilbage af sin kontrakt i januar. (Manchester Evening News)

West Ham forbereder et bud i januar for Liverpools 24-årige engelske forsvarsspiller, Nathaniel Phillips, selvom at englænderen har pådraget sig en skade. (Standard)

Paris Saint-Germain, FC Barcelona, Liverpool. Manchester City og Tottenham monitorerer alle den 20-årige franske Wolverhampton-venstreback, Rayan Ait-Nouri. Dog vil Wolverhampton kun få 50 procent andel af eventuelle transferomkostninger pga. En videresalgsklausul. (Mail)

Sheffield Wednesdays manager, Darren Moore, har bekræftet, at klubben er i dialog med Everton omkring lejesvenden Lewis Gibson. Den 21-årige engelske forsvarsspiller er skadet, og det er tvivlsomt, om Everton-spilleren skal fortsætte sit lejeophold i Sheffield Wednesday. (Liverpool Echo)


Leicester er interesseret i Swanseas 22-årige hollandske angriber, Joel Piroe. (Swansea Independent)

Chelsea kan ikke tilbagekalde sin lejeaftale med Crystal Palace på den 21-årige engelske midtbanespiller, Conor Gallagher, allerede i januar, da der i en klausul i den sæsonlange aftale fremgår, at Chelsea kun kan tilbagekalde Gallagher, hvis englænderen har spillet mindre end 50 procent af Crystal Palaces kampe. (Times)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik