Young Boys
Torsten Brix

Young Boys driller Manchester United – igen

Masser af reserver på Old Trafford…
I første spillerunde af Champions League-sæsonen 2021/22 gik der et chok igennem fodboldverdenen, da Manchester United tabte 1-2 til Young Boys i gruppe F. Onsdag aften var der returkamp i Manchester, men eftersom hjemmeholdet var gået videre fra gruppespillet, havde den nye United-manager Ralf Rangnick valgt at stille op med en masse reserver.

To af disse – Donny van de Beek og Nemanja Matic – klokkede meget i det kort inden pausen, og det gav en afslutningsmulighed til den 19-årige Fabian Rieder, der scorede til 1-1. Forinden havde Mason Greedwood scoret kampens første mål, da han meget udækket scorede på indlæg fra Luke Shaw.

I anden halvleg havde Young Boys store dele af spillet, men misbrugte flere store chancer, så samlet set så drillede Young Boys virkelig Manchester United – igen.