Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Emre Arslan

Herunder følger dagens engelske rygter.
Article image
Mohamed Salah har gentaget, at han ønsker at blive i Liverpool, men "beslutningen er i ledelsens hænder, og de er nødt til at ”løse dette problem". Den egyptiske-angribers aftale løber ud i sommeren 2023, og han er i forhandlinger om en ny kontrakt. (Liverpool Echo)


Den spanske landsholdsspiller Fabian Ruiz er et mål for Liverpool, som ønsker at hente den 25-årige Napoli-midtbanespiller næste sommer. (Fichajes)

Ajax-boss Erik ten Hag er blevet sat i forbindelse med at tage over i Manchester United, og hollænderen siger, at han er klar til "udfordringen" med at lede en udenlandsk klub. (Mirror)

Southampton overvejer at hente den 40-årige argentinske målmand Willy Caballero, som er en fri agent efter at have forladt Chelsea i slutningen af sidste sæson. (Talksport)

Newcastle Uniteds medejer Mehrdad Ghodoussi har afvist, at klubben tilbød Michael Emenalo jobbet som fodbolddirektør eller sportsdirektør efter rapporter om, at han havde afvist dem. (Star)

Southampton og Norges fløjspiller Mohamed Elyounoussi, som er blevet sat i forbindelse med Arsenal og Leicester City, siger, at han og hans familie er glade i sydkystklubben. (Hampshire Live)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik