Brøndby - Lyon

Europa: Europa League
Brøndby M. Uhre (51)
Brøndby StadionFuld tid1-3
Lyon R. Cherki (57), R. Cherki (66), I. Slimani (76)
LineupReferat

Niels Frederiksen trods nederlag:
Vores bedste kamp

Af Niels Nedergaard

Brøndby-træner Niels Frederiksen var tilfreds med holdets præstation trods nederlaget på 1-3 til Lyon torsdag aften i Europa League.

Niels Frederiksen, Brøndby IF, BIF
Niels Frederiksen, Brøndby IF, BIFRitzau-Scanpix

Længe var Brøndby fint med i opgøret mod franske Lyon, men i anden halvleg lavede de blågule for mange personlige fejl, og det straffede franskmændene prompte, og så endte det hele med et nederlag på 1-3 til Lyon. Alligevel var Brøndby-træner Niels Frederiksen udmærket tilfreds med holdets præstation.

- Vi spiller vores klart bedste kamp i dag også bedre end i de andre kampe. Men jeg synes også, de viser, hvor gode de var. Vi var tæt på i dag, sagde Niels Frederiksen på pressemødet efter kampen, hvor Indkast.dk var til stede.

Brøndby er stadig i live i europæisk sammenhæng, hvor holdet selv kan afgøre sin videre skæbne og tage tredjepladsen i gruppen, der giver adgang til Conference League efter nytår. Det kræver dog en sejr på udebane over Sparta Prag. Niels Frederiksen ser dog fine muligheder for, at Brøndby kan lave overraskelsen nede i Tjekkiet.

- Det er fedt, at vi skal ud og spille den sidste europæiske kamp og at vi stadig har noget at spille for. Vi kan selv gå ud og afgøre det, og det vil være en flot præstation, hvis vi lykkes med at gå videre. Sparta Prag er også et godt hold, men det er jo en finale, vi skal ned og spille dernede, men jeg synes, vi har muligheder, men vi ved også, at vi skal ramme et rigtig højt niveau, lød det fra Brøndby-træneren, da han blev spurgt ind til holdets muligheder for at gå videre.

Brøndby har efter de første fem kampe blot skrabet to point sammen, mens Sparta Prag lige nu er noteret for fire point på tredjepladsen. Dermed er det vind eller forsvind for de blågule, når de i sidste runde af gruppespillet drager mod det tjekkiske.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik