Emre Arslan

Messi om Ronaldo: En del af fodboldhistorien

Lionel Messi siger at perioden med ham og Cristiano Ronaldo som La Liga-konkurrenter var en god tid, som altid vil være en del af fodboldhistorien.
De to giganter spillede mod hinanden i ni år i La Liga, hvor de ikke kun konkurrerede om kollektive titler, det var også en individuel konkurrence om, hvem der var verdens bedste fodboldspiller.

Det er dog snart fire år siden at de to verdensstjerner konkurrerede i samme liga. I et interview med spanske Marca snakker Lionel Messi om Ronaldo og deres rivalisering.

- Det er lang tid siden, at vi stoppede med at konkurrere i den samme liga. Vi konkurrerede dengang individuelt og på vores hold for de samme mål.

- Det var en fantastisk tid for os, og det var også en smuk tid for fansene, for de nød det virkelig meget. Det er et smukt minde, som altid vil være en del af fodboldhistorien.

Messi fik også kommenteret på Ronaldos skifte tilbage til Manchester United.

- United er et stærkt hold med gode spillere. Cristiano kendte allerede klubben, men det var en anden tid, og nu har han tilpasset sig på en imponerende måde.

- Han har lavet mål fra starten af og ikke haft problemer med at falde til. Det er ikke gået så godt i Premier League, som vi alle troede, men det er en svær og meget lige liga, hvor tingene tager mange uforventede skift.

Ronaldo har lavet 10 mål og 2 assists i 15 kampe for Manchester United i denne sæson. Messi har scoret fire i ni kampe for PSG.