Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Philip Dar

Lørdagens engelske rygter

Her følger dagens engelske rygter.
Manchester Uniteds engelske midtbanespiller Jesse Lingard kan være på vej til West Ham til januar for 88 millioner kroner. Kontraktforhandlingerne mellem Manchester United og Lingard er for nyligt brudt sammen, så West Ham-boss David Moyes har fået fornyet håb om at hente Lingard på permanent basis. (Sun)

Tottenham-manager Antonio Conte er også interesseret i at hente Lingard, når hans kontrakt udløber. (Express)

Manchester United er interesseret i at hente Atletico Madrids Kieran Trippier. United er klar til at sælge portugisiske Diogo Dalot til Roma, hvis den 31-årige Trippier skifter til Manchester United. (Manchester Evening News)

Chelsea-manager Thomas Tuchel tror på, at der er gode nyheder om Andreas Christensens kontrakt i løbet af de kommende dage. (Football London)

Den marokkanske offensivspiller Hakim Ziyech er blevet rygtet væk fra Chelsea til januar, men Chelsea-manager Thomas Tuchel udtaler, at klubben ikke har planer om at sælge den 28-årige spiller. (Independent)

Chelseas Christian Pulisic kan være på vej til Liverpool, da den 23-årige amerikaner kæmper med at få spilletid på Stamford Bridge. (Star)

West Ham er interesseret i Hertha Berlins tyske midtstopper Niklas Stark. (Sport1)

Liverpool-manager Jürgen Klopp har udelukket et lejeophold til 20-årige Neco Williams. Selvom rygter har antydet, at hans kortsigtede fremtid ligger andetsteds end Anfield, har Klopp åbnet for, at Williams kan få en rolle på Liverpool-mandskabet. (Mirror)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER