Fodbold nyheder

Manchester United 1 + 2

Af Torsten Brix

Får Ole Gunnar Solskjær nok ud af truppen?

Article image

For tiden ulmer krisen på Old Trafford og presset er stort på manager Ole Gunnar Solskjær, men hvor stærk er truppen egentlig? Indkast.dk har lavet et bud på en idealopstilling for United:

De Gea
Wan-Bissaka, Varane, Maguire, Shaw
McTominay, Fernandes, Pogba
Sancho, Ronaldo, Rashford.

Hvis dette er Uniteds idealopstilling, så kunne andet holdet se således ud:

Henderson
Dalot, Lindelöf, Bailly, Telles
Van der Beek, Lingard, Fred
Greenwood, Cavani, Martial

På disse to hold er de end ikke fundet plads til spillere som Lee Grant, Tom Heaton, Phil Jones, Juan Mata eller Tahith Chong – så truppens bredde er vel i orden?

I Champions League har United hentet syv point i fire kampe, selvom puljens andre hold er Villarreal, Atalanta og Young Boys. Derudover indtager ”De Røde Djævle” en sjetteplads i Premier League, efter de første 11 kampe har givet 17 point. Det er ikke godt nok, og der er begyndt at komme en panikstemning i klubben. Manager Solskjær fortsætter f.eks. med at skifte formationer – og en krise ulmer – ikke mindst med tanke på kampprogrammet.

United kigger på en svær udekamp i Premier League imod Chelsea, inden de skal op imod formstærke Arsenal og derudover skal de til Estadio de la Ceramica for at møde topholdet Villarreal. En kamp som United – og Solskjær – næppe kan tåle at tabe…

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik