Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Wolverhampton er klar til at sælge spanske Adama Traore til januar, da klubben ikke kan nå til enighed med Traore om en ny aftale. Traores tidligere klub, FC Barcelona, samt Liverpool står klar til at hente den 25-årige hurtigløber. (90min)


Den tidligere Chelsea-boss Frank Lampard er fast besluttet på at vende tilbage til Premier League i denne sæson og har øje på Leicester i tilfælde af, at Brendan Rodgers erstatter Ole Gunnar Solskjær i Manchester United. (Eurosport)

Wayne Rooney er klar til at forblive Derby-manager, selvom klubben er blevet tildelt endnu en pointstraf på yderligere ni point, hvilket næsten betyder garanteret nedrykning. (Sun)

Burnley er villige til at lade James Tarkowskis kontrakt udløbe næste sommer fremfor at tjene på et salg til januar. West Ham og Newcastle er interesseret i den engelske midtstopper.

Everton er interesseret i at hente Arsenals Calum Chambers for 44 millioner kroner til januar, men Merseyside-klubben vil helst hente Chambers´ holdkammerat Ainsley Maitland-Niles på en lejeaftale. (Sun)

Chelsea vil forsøge at sikre sig Monaco-midtbanespilleren Aurelien Tchouameni til januar. Skiftet skal dog først ske til sommer. (Teamtalk)


Chelsea afviste at inkludere en købsoption i Conor Gallaghers lejeaftale, da man forsøgte at leje englænderen ud i sommer. Gallagher skiftede til Crystal Palace på en kontrakt for indeværende sæson og har netop fået sin debut på det engelske landshold. (Mail)

Den nye Norwich-manager Dean Smith planlægger at hente en gammel kending til sin nye klub, nemlig Aston Villas irske midtbanespiller Conor Hourihane. (Football Insider)

Manchester United har informeret Dean Henderson om, at de vil lade ham lejet ud indtil 2023, men den engelske målmand vil heller skifte på en permanent aftale. (90min)

Leeds overvejer at hente Middlesbroughs 22-årige midtbanespiller Marcus Tavernier til januar. (Teamtalk)

Nottingham Forest gør til at hente Hearts´ skotske midtstopper John Souttar og håber på at slå Rangers i jagten på hans underskrift.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE