Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Wolverhampton opsamler Europas skjulte skatte. Herunder er mandagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Tottenham og Manchester City har fået en grønt lys fra Fiorentina omkring at købe den 21-årige serbiske angriber, Dusan Vlahovic, til januar, hvor minimumprisen er 610 millioner kroner. (Sun)


Den 24-årige hollandske midtbanespiller, Donny van der Beek, har besluttet at forlade Manchester United til januar. (Metro)

Wolverhampton øjner en potentiel aftale med van der Beek. (Birmingham Live)

Manchester United droppede at byde på den nuværende Tottenham-manager, Antonio Conte, på grund af italienerens 2,2-milliarder-kroner-transferbudgetskrav. (90min)

Manchester United håber på, at Zinedine Zidanes tætte forhold til både Cristiano Ronaldo og Raphael Varane kan overtale franskmanden til at overtage managerrollen i klubben. (Mirror)

Manchester United vil tillade den 24-årige engelske keeper, Dean Henderson, at forlade klubben på en 18-måneders lejeaftale. (Sun)


Chelsea monitorerer den 30-årige italienske Napoli-angriber, Lorenzo Insigne. (Marca)

Wolverhampton ønsker at tilknytte den sydkoreanske angriber, Hwang Hee-chan, på en permanent aftale, når lejeaftalen for den 25-årige angribe fra RB Leipzig ophører. Dog er der også interesse fra Liverpool og Manchester City. (Mirror)

Den 20-årige Arsenal- og engelske U21-landsholdsangriber, Folarin Balogun, er et transfermål for Middlesbrough. (Sun)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik