Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Emre Arslan

Herunder følger dagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Paul Pogba ønsker, at forny sin kontrakt med Manchester United, men den 28-årige midtbanespiller kræver, at han bliver betalt mere end Cristiano Ronaldo for at blive Premier Leagues bedst betalte spiller. (L’Equipe)


Aston Villa vil betale Rangers omkring 26 millioner kroner i kompensation, hvis Steven Gerrard bliver deres nye manager. (Times)

Rangers overvejer at hente Swansea-boss og tidligere skotske landsholdsspiller Russell Martin, hvis Gerrard forlader dem. (Mirror)

Leicester City-manageren Brendan Rodgers, der er blevet sat i forbindelse med at erstatte Ole Gunnar Solskjær i Manchester United, menes at have en frigivelsesklausul i sin kontrakt, der tillader ham at forlade Leicester, hvis en klub i Champions League vil have ham. (Star)

Newcastle kan finde det svært at købe eller låne spillere fra Premier League-klubber i januar, fordi nogle hold i den bedste engelske række ikke ønsker at handle med dem. (Telegraph)

Dean Henderson ønsker at forlade Manchester United i slutningen af sæsonen, hvis han ikke kan overhale den spanske keeper David de Gea, som er førstevalg på Old Trafford. (Mail)


Liverpool stiller op til et tredobbelt transfer-swoop i januar for at dække Mohamed Salah, Sadio Mane og Naby Keita, når trioen drager afsted til Africa Cup of Nations, med Inters midtbanespiller Marcelo Brozovic, blandt dem, der overvejes. (Star)

Den danske forsvarsspiller Andreas Christensen har fortalt Chelsea-fans, at de ikke skal bekymre sig om hans fremtid, selvom hans kontrakt udløber til sommer. (Standard)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik