Fodbold nyheder

Real Madrid vil spare 803 millioner i lønudgifter: Seks stjerner til salg

Af Philip Sinkbæk Jensen

Mangel på sportslig indflydelse får Real Madrid til at sætte seks topspillere til salg denne vinter.
Article image
Ritzau-Scanpix
Real Madrid sætter 32-årige Gareth Bale, 30-årige Eden Hazard, 33-årige Marcelo, 29-årige Isco, 23-årige Luka Jovic og 24-årige Jesus Vallejo til salg for at nedjustere lønomkostningerne i ’Kongeklubben’.


Ifølge catalanske AS, så er Real Madrid anført af Carlo Ancelotti ved at overgå til en ny model i klubben, hvor aflagte stjerner skal ud, og nye som Kylian Mbappé og Erling Håland skal ind. Derfor skal de aflagte stjerner med mega-kontrakter ud af klubben, så lønudgifter på sammenlagt 803 millioner kroner kan frigives til nye handler.

Spillerne, der skal ud, kører næsten alle på sine sidste år af kontrakten med Real Madrid. Bale og Hazard af de mest løntunge spillere, som klubben håber at tjene en skilling på til januar.

Luka Jovic blev købt i Eintracht Frankfurt for 446 millioner kroner, og har fungeret som indskifter. Arsenal er meldt interesseret i den serbiske bomber, som derfor håbes på afsættelse snarest.

Jesus Vallejo tjener andenmindst i Real Madrid, men har ikke fundet fodfæste i klubben, som derfor ikke vil indgå i Ancellotis planer. Et salg ville være en bedre aftale end at beholde ham i klubben, hvilket også angår en ældre Marcelo, der rygtes hjem til Brasilien igen.

Isco er rygtet kraftigt til Everton, hvor Hazard også er rygtet til Newcastle for at få genstartet karrieren efter et skadeshelvede og en plade i anklen rigere, end da han drog fra Chelsea til Real Madrid på en daværende rekordaftale.

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik