Fodbold nyheder

Viola-profil skal ikke bede om Arsenal-skifte

Af Stefan Lindahl

Fiorentina og Arsenal har en verbal aftale, som gør, at Dusan Vlahovic kan skifte til London-klubben i januar. Spilleren selv vil dog ikke til Arsenal.

Article image
Ritzau-Scanpix

Om halvanden sæson har Dusan Vlahovic kontraktudløb med Serie A-klubben Fiorentina. En kontrakt som ikke bliver forlænget.


Derfor er det 21-årige angrebstalent naturligt på ønskelisten i mange klubber. En af dem er Premier League-klubben Arsenal. Ifølge Sky Sport Italia har London-klubben og Fiorentina allerede en aftale på plads omhandlende en transfer til januar, som vil koste Arsenal 600 mio. kroner.

Der er dog et problem i aftalen. Vlahovic selv ønsker nemlig angiveligt ikke et skifte til Arsenal. Efter sigende vil spilleren og hans agent gerne vente med at sige ja til en transfer, før de ved, hvad der ellers lander af muligheder.

21-årige Vlahovic kostede i 2018 Fiorentina 14 mio. kroner, da serberen blev hentet i Partizan Beograd. I 97 Viola-kampe har Vlahovic scoret 39 mål. Efter sæsonen 2020/2021 blev Vlahovic kåret som årets unge spiller i Serie A.

Også i indeværende Serie A-sæson har den serbiske angriber været varm foran målet. Otte mål har Vlahovic scoret i de første 12 Serie A-runder.

Mere om Dušan Vlahović

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE